Foto van Theodoor

Gage 695,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs € 695,00
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200 pers.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Theodoor boeken!


Theodoor wordt gezien als één van de grootst opkomende talenten die Nederland rijk is. Theodoor brengt live een gevarieerd Nederlands- en Engelstalig (eigen) repertoire en zorgt altijd voor feest in de tent!

Theodoor's eerste muzikale succes kwam in 2013. De single “Ik ben van jou” behaalde gelijk een hoge plek in de single TOP 100.

In 2014 werd Theodoor genomineerd door BUMA NL AWARDS als beste talent. Theodoor greep net naast de prijs die door Henk Dissel werd meegenomen.  Na dit succes ging de carrière van Theodoor stap voor stap omhoog.

Gemotiveerd door zijn nominatie bracht Theodoor verschillende singles uit. Veel van zijn singles kregen de hoognodige steun bij regionale Radio en TV-zenders waardoor de bekendheid van Theodoor groeide en de boekingen steeds sneller gingen groeien. Zijn single's "He jij" en  "Laat mij maar lekker zo" werden door Radio NL en TV ORANJE als Hollandse nieuwe en Oranje kroon bekroond. Ook deze single’s haalde de single TOP 100.

Later in 2014 bracht Theodoor de single "Het is een nacht” uit.

De nummer 1 hit van Guus Meeuwis werd in een up tempo jasje gegoten en bleek een echt kroegen hit.

Theodoor heeft inmiddels al op een groot aantal podia gestaan. Zo heeft Theodoor al voor 10.000 man opgetreden bij de "Nacht van Volendam," "De havenfeesten in Enkhuizen," en het  "Het Jordaan festival"

Naast artiest presenteert Theodoor ook zijn eigen radio programma bij Unity NL. Theodoor die bij de vrouwelijk fans goed ligt heeft inmiddels weer een nieuwe hit in handen, genaamd "Lach en geniet".

Uitgelicht filmpje


Theodoor in het nieuws!