Foto van Thunderstorm

Gage OP AANVRAAG

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 0% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs OP AANVRAAG
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200mins.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Thunderstorm boeken!


Een van de meest populaire en spectaculaire openingsacts. Geschikt voor bedrijfsfeest, evenementen, congres maar ook voor een bruiloft of festival. Deze openingsact kan ook onderdeel uitmaken van een show op maat. Wij verwerken uw produkten of doelstellingen in een originele openingsact. Het resultaat…. een opening om nooit meer te vergeten!

De openingsact Thunderstorm is de act voor de opening van een pand, feest, of als spectaculaire act voor een productintroductie, tijdens een congres of als intermezzo tijdens een diner. Uiteraard is deze act ook zeer geschikt als finale- of slotact

Op een twee- of viertal verhogingen staan witte standbeelden. Danseressen in strakke doeken gewikkeld maken prachtige bewegingen…… Een slagwerk breekt los….. en de danseressen bevrijden zich uit de cocoonen

De verhogingen waar zij opstaan blazen rook en veroorzaken een enorme windstroom waarin de danseressen een dynamische choreografie maken met enorm lange doeken…… Een climax volgt waarbij de slagwerkers hun laatste slagen slaan en de windmachines vallen plotseling stil… Op de laatste slagen schieten twee danseressen het afschietmechanisme af dat zij op hun rug dragen met vele glitters (of serpentines). Een zeer dynamische openingsact eventueel in uw bedrijfskleuren!

Deze windmachines kunnen eventueel ook bij de ingang als ontvangst gebruikt worden. Uw gasten lopen dan als het ware tussen twee bewegende zuilen door. Een gedeelte van de wapperende doeken kan ook met een welkomst tekst of logo bedrukt worden.