Foto van Tony van Boxtel

Gage € 895,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs € 895,00
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200mins.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Tony van Boxtel boeken!


Tony van Boxtel werd geboren in 1980 in Breda.

Hij is thuis begonnen met zingen toen hij een jaar of 16 was met de karaoke set van zijn vader dat was een grote hobby totdat hij een jaar geleden professioneel is doorgegaan met zijn huidige platenmaatschappij Digidance

Zijn populairste single is "Vive la vie" en is geschreven door Frank Verkooyen en Jan Voermans.

Het nummer dat hij het liefst zingt is Met tranen in je ogen ben je blind, omdat hij het een heel mooi liedje vind waar veel mensen stil van worden.

Tony  vindt alle optredens even leuk maar het leukste wat hij mee heeft gemaakt is dat hij van een heel klein meisje een kettinkje heeft gehad toen hij net begon en die doet hij nooit meer weg.

In 2015 verschijnt zijn single “Liefdesdans”. Het is een door Tony geschreven cover van de Latin plaat Darte un Beso van Prince Royce. De titel past perfect bij het zwoele nummer dat is opgenomen in de studio van Frank Verkooyen die eerder met en voor klinkende namen als Grad Damen, Frans Duijts en Rene Schuurmans werkte en nu samen met Tony aan Liefdesdans heeft gewerkt. Met zijn opvallende nieuwe single maakt de zanger wederom een grote sprong voorwaarts.

Zoekt u een artiest die net even anders is dan anders? Iemand die niet de geijkte covers zingt en roept om de ‘handjes in de lucht’? Zoekt u een artiest die misschien net even “beter dan beter” is? Boek dan Tony van Boxtel!

Tony van Boxtel: het grootste talent van Nederland!

Uitgelicht filmpje