Foto van Trafassi

Gage 2.500,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs € 2.500,00
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200 pers.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Trafassi boeken!


Leeflang, Ricardo tjon Akon en Iwan Vaudelle in 1981 hun krachten te bundelen en de groep TRAFASSI op te richten met als doel een nieuwe dimensie toe te voegen aan de POPmuziek. De bedoeling van de band is om de Nederlandse showbizz een tropische, Caribische dimensie te geven. Zij doen dit met een gevarieerd repertoire van Surinaams, Antilliaanse en Nederlands met merengue, kaseko, salsa, zouk, calypso en vele andere ritmes.

Hard geworden door de strenge Nederlandse winters werden deze 5 Surinaamse jongens met Hollands bloed genoodzaakt om zonovergoten muziek de ether in te sturen met als hoofddoel hun eigen nieuwe muziekstijl " TRAMUSIC" nationale bekendheid te geven. Zowel in de jaren '80 als '90 was Trafassi de meest succesvolle Surinaamse band in Nederland.

Waar Trafassi komt, is het gegarandeerd feest, of zoals ze zelf zeggen, eenmaal Trafassi, altijd Trafassi!

Note: het betreft hier een optreden van de band Trafassi voor 1 set van 90 minuten. Ook te boeken voor 2 x 45 of 3 x 30 minuten. Als extra optie zijn er 2 showgirls bij te boeken voor € 500,- extra (bij 1 x 90 minuten) of voor € 550,- extra (bij de andere 2 speeltijden.

Eventueel kan ook een solo-optreden geboekt worden van de zanger van Trafassi: Edgar Burgos.  De gage voor een tape-act van 1 x 30 minuten bedraagt dan € 950,- of inclusief 2 showgirls: € 1250,-