Foto van Trafassi-Man

Gage € 950,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs € 950,00
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200mins.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Trafassi-Man boeken!


Trafassi is het Surinaamse woord voor 'anders' of 'ommekeer'. De band had in de jaren '80 een enorme hit met "Wasmasjien". (Kleine wasjes, grote wasjes...)

Na zowel in Nederland als in Suriname in verschillende top-exotische orkesten
Gespeeld te hebben besloten Harold Biervliet, Edgar " boegroe" Burgos, Lesley
Leeflang, Ricardo tjon Akon en Iwan Vaudelle in 1981 hun krachten te bundelen en de groep TRAFASSI op te richten met als doel een nieuwe dimensie toe te voegen aan de POPmuziek. De bedoeling van de band is om de Nederlandse showbizz een tropische, Caribische dimensie te geven. Zij doen dit met een gevarieerd repertoire van Surinaams, Antilliaanse en Nederlands met merengue, kaseko, salsa, zouk, calypso en vele andere ritmes.

Hard geworden door de strenge Nederlandse winters werden deze 5 Surinaamse jongens met Hollands bloed genoodzaakt om zonovergoten muziek de ether in te sturen met als hoofddoel hun eigen nieuwe muziekstijl " TRAMUSIC" nationale bekendheid te geven. Zowel in de jaren '80 als '90 was Trafassi de meest succesvolle Surinaamse band in Nederland.

Waar Trafassi komt, is het gegarandeerd feest, of zoals ze zelf zeggen, eenmaal Trafassi, altijd Trafassi!

Note: het betreft hier een solo tape-optreden van Edgar Burgos, de zanger van de band Trafassi. Opdrachtgever draagt zorg voor geluidset, mini-disc speler en microfoon! Ook te boeken inclusief 2 showgirls voor € 1250,-

Daarnaast is Trafassi ook te boeken als band met een 1 x 90 of 2 x 45 minuten durend optreden vanaf €2500,- (inclusief geluid voor 400 personen). Informeer naar de mogelijkheden. 

 

Uitgelicht filmpje