Foto van Tribute To The Cats Band

Gage € 9.500,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs € 9.500,00
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200mins.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Tribute To The Cats Band boeken!


Bands uit het verleden leven voort via radio of televisie, maar ook doordat fans en nieuwe bands aandacht schenken aan hun oude helden. Het is dan ook prachtig als er weer een bootleg band opduikt die in de sporen treedt van een grote popgroep.

In 2003 ging de eer naar The Cats, de roemruchte Volendammer succesformatie, die hit na hit scoorde en bijna altijd in de Top 10 van de Nederlandse Top 40 te vinden was.

Vaak zit je voor de radio en hoor je ze nog voorbij komen, die oude successen van The Cats uit Volendam. Een band die eigenlijk niet meer weg te denken valt uit de Nederlandse popgeschiedenis. Reden voor 8 muzikale Volendamse muziekbeesten om hun "helden van toen" te eren met een officiele Tribute Band.

"Tribute To The Cats Band" brengt een variabel repertoire. Dus ook wat andere muziek, bijvoorbeeld wat songs van The Drifters, zo deden The Cats dat zelf ook vroeger. Doch overwegend wordt uiteraard The Cats gespeeld.

Het is duidelijk hoe de doelstelling luidt van deze 'Tribute To The Cats Band'. Zij ervoor zorgen dat hun bestaan niet onopgemerkt voorbij zal gaan!

Uitgelicht filmpje