Foto van Trio Dreamcast

Gage 1.194,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Genre Trio

Prijs € 1.194,00
Duur 1 x 270 min.
Geluid Incl.
Bezetting 3 personen

Informatie aanvragen

Trio Dreamcast boeken!


Trio Dreamcast, het leukste muzikale trio van NL!

Een razend populair dynamisch/modern trio met vertrouwde gezichten die inmiddels de klappen van de zweep kennen door hun ervaring in o.a. X-factor, Santa Rosa, Candy Cover, King’s Quest, en Madhouse. Iets wat je vooral gezien moet hebben!

De ervaring heeft geleerd dat de succesformule van een band niet alleen schuilt achter muzikaal vakmanschap maar dat entertainment en interactie met het publiek misschien nog wel belangrijker zijn.     

Dreamcast heeft maar maar één doel voor ogen en dat is dat het publiek van hun optreden geniet. Of dat nu is met 70's/80's Disco, Nederlandstalig, Rock, Wals of Happy Hardcore!? Het maakt hen niets uit, zo lang het dak er maar af gaat!

Dreamcast tourt met eigen techniek en zet (indien gepast) een show neer die niet onder doet voor een grote band. Een volledige LED-lichtshow met o.a. 6 moving heads (waaronder 2 die video/plaatjes kunnen projecteren) een LED-achtergronddoek en LED-frontlicht zorgen ervoor dat er bij afwezigheid van krachtstroom toch een volledige set gebouwd kan worden.

Note: Dreamcast werkt met een L-Acoustics geluidssysteem tot ca. 400 personen waar artiesten gratis op in kunnen prikken

Eventueel reiskosten. .

Duur: avondvullend in overleg, inclusief licht en geluid tot 400 personen

Uitgelicht filmpje