Foto van Twan Lijten

Gage 1.275,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs € 1.275,00
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200 pers.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Twan Lijten boeken!


Twan Lijten is als helft van een tweeling opgegroeid in het Brabantse dorp Asten. Al op jonge leeftijd kwam Twan in aanraking met muziek. Zijn oudere broer Gerard speelde namelijk ook gitaar. Zijn eerste liedje schreef hij op 10-jarige leeftijd en eigenlijk is hij daar nooit meer mee gestopt.

Na wat omzwervingen in de muziek en een redelijk succes met de band HUYGEN hield Twan het voor gezien met het zingen en spelen van Engelstalige popmuziek. De voorkeur ging meer en meer uit naar Nederpop. Zo gebeurde het dan ook dat de eerste Nederlandstalige popliedjes uit zijn pen kwamen gerold. Een van die nummers is "Puur op het gevoel", een meezinger die het midden houdt tussen De Dijk , BlØf en Guus Meeuwis . Eenmaal opgenomen en opgestuurd naar diverse radiostations, blijkt het nummer goed aan te slaan. Het was dan ook mooi dat bij de premiere voor een groot publiek, het Festival van het Levenslied, een groot aantal mensen het nummer al mee kon zingen...

Twan Lijten is naast muzikant ook kroegbaas van muziek- en eetcafé "Plezanterij de Schouw" in Tilburg en mede-eigenaar van een uitgeverij waarvan hij de internetafdeling runt. Zijn hobby's zijn koken, lekker uit gaan eten, reizen, auto's, motorrijden, voetbal en natuurlijk muziek maken.

 

 

Uitgelicht filmpje