Foto van TXL

Gage 2.400,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Genre Coverbands
Orkesten

Prijs € 2.400,00
Duur 1 x 30 min.
Geluid tot 200 pers.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

TXL boeken!


Een vernieuwend concept, speciaal bedoeld voor bruiloften en andere feesten. De doelstelling van TXL is het entertainen van de gasten op een muzikale manier.

Een podium opstelling met als middelpunt de vleugel , bespeeld door Bob, vanwaar hij het directe contact met de gasten onderhoud. Op het juiste moment betrekt hij de gasten en al op menig feest heeft het bruidspaar een wel heel persoonlijk liefdeslied mogen aanhoren.

Op de bedrijfsfeesten wordt er, daar waar het kan en mag, muzikaal contact gezocht met de gasten. Het creëren van een intieme sfeer, entertainen en de gasten een goed gevoel meegeven dat is de kracht achter en opdracht van dit vijftal.

<p>Met zangeres Khadija, die de soulmuziek weer doet herleven, is TXL gegroeid tot een Topper in dit genre.</p> 
<p>Buitenpodia &ndash; braderiee&#776;n e.d. - worden omgetoverd tot een gezellig plein waar iedereen mee kan zingen.<br /><br />TXL kan zich bescheiden opstellen met een compacte geluid en lichtinstallatie, deze kan echter naar de wensen kan worden uitgebreid.</p> 
<p>Buitenpodia &ndash; braderiee&#776;n e.d. - worden omgetoverd tot een gezellig plein waar iedereen mee kan zingen.TXL kan zich bescheiden opstellen met een compacte geluid en lichtinstallatie, deze kan echter naar de wensen kan worden uitgebreid.</p>Buitenpodia &ndash; braderiee&#776;n e.d. - worden omgetoverd tot een gezellig plein waar iedereen mee kan zingen.TXL kan zich bescheiden opstellen met een compacte geluid en lichtinstallatie, deze kan echter naar de wensen kan worden uitgebreid.