Foto van Vangrail

Gage 3.475,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Genre Coverbands

Prijs € 3.475,00
Duur In overleg
Geluid B-Set tot 800 pers.
Bezetting 5 personen

Informatie aanvragen

Vangrail boeken!


Stoer en verrassend, enthousiast en met een bijzonder entertainmentgehalte laat Vangrail uw gasten helemaal "los"komen van jong tot oud.

Of het nu het afwisselende repertoire, de fantastische lichtshow, het meer dan bijzondere decor, de professionele crew of de met muziek door hun aderen stromende bandleden is; het is in ieder geval de chemie & energie die ontstaat als Vangrail de eerste noot strak speelt.

Vangrail laat geen moment onbenut om alle ingrediënten aan te wenden en er een spektakel van te maken, helaas ze kunnen niet anders. Het publiek zal ook spreken van 'een avondje Vangrail' welke niet vergelijkbaar is met welke band dan ook in Nederland.

Vangrail speelt een zeer gevarieerd repertoire, bestaande uit klassiekers, fantastische medleys, hedendaagse hits en natuurlijk het succesvolle eigen werk (zes Mega Top 100 noteringen!). Deze leveren een setlijst waarin rock, nederlandstalig, ballads, feest en akoestische nummers elkaar strak en op onnavolgbare wijze opvolgen en waarbij het publiek van jong tot oud aan zijn trekken komt.

Naast het up-to-date houden van het coverrepertoire is Vangrail zeer intensief bezig met nieuw eigen werk, waardoor elke Vangrail show weer uniek is.

Note:

Vrijdag+ zaterdag+feesttenten  € 3975,00 ex BTW ex buma

Zondag tm donderdag € 3475,00 ex BTW ex buma