Foto van Vinzzent

Gage € 1.995,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs € 1.995,00
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200mins.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Vinzzent boeken!


Mocht de naam Vinzzent je nog als Hollandse Nieuwe in de oren klinken, lees dan vooral verder... Al vanaf jonge leeftijd was Vinzzent bezig met muziek. Als zanger, componist en als studiotechnicus. Na een aantal jaren intensief met zang bezig te zijn geweest besloot hij zich te concentreren op zijn eigen opnamestudio en het componeren van muziek. Het werk achter de schermen leverde hem samenwerkingen op met de top van de Nederlandse muzikanten, songwriters en artiesten. Tijdens deze samen werkingen ging het toch weer kriebelen en Vinzzent besloot opnieuw te kiezen voor zijn passie; zingen.

Daarmee werd Vinzzent in juli 2009 Hollandse nieuwe bij Radio NL. In november 2009 behaalde Vinzzent een vergelijkbare titel tijdens een actie opgezet door 100% NL en het Nederlands Visbureau.

Met zijn diep warme stem en goede looks ontpopte Vinzzent zich tot een getalenteerd live artiest. Menig hart gaat sneller kloppen en zalen gaan op zijn kop bij zijn optredens. Zuiver gezongen en met veel schwung brengt hij zelfgeschreven nummers en (bewerkte) covers.

Vinzzent´s Nederlandstalige carrière kwam in een stroomversnelling in 2006 met het nummer ‘Laat me gaan’. Dit nummer is nog steeds erg populair bij zijn grote groep fans en wordt dan ook vaak als verzoeknummer ingediend bij zijn optredens.

Met zijn zomerhit ‘Dansé, Dansé’ haalt hij in 2008 opnieuw de hitlijsten. Dit nummer is een voorproefje van de muzikale ontwikkeling die Vinzzent doormaakt. Vrolijk, met een Afrikaans koortje en een Franstalig couplet, brengt het elke toehoorder in beweging.

In 2010 verwerft Vinzzent nationale bekendheid door mee te doen aan het Nationale Songfestival. Alhoewel het publiek zijn versie van Sjalalie Sjalala met overgrote meerderheid verkiest boven alle andere versies, gaat toch Sieneke naar het Eurovisie Songfestival.

Vinzzemnt openbare optredens € 1995,- ex

Uitgelicht filmpje


Vinzzent in het nieuws!