Foto van Wesley

Gage € 1.275,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs € 1.275,00
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200mins.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Wesley boeken!


WeslNederlandstalig levenslied, jong talent, entertainer, brengt zijn muziek met veel gevoel en recht uit zijn hart. Wesley; het grootste Nederlandstalige talent van dit moment in Nederland en België.

Op jonge leeftijd kon men al zien dat Wesley het artiestenvak zou kiezen, met zijn bijzondere stem en uitstraling wist hij van veel mensen de aandacht te krijgen.
Pierre Kartner schrijft als Wesley 15 jaar is zijn eerste single "Bedankt" een nummer speciaal voor zijn ouders.

Met optredens op grote festivals zoals 2x Lowlands, diverse Levensliedfestivals, Hollandse avonden e.d. scoort Wesley in maart 2003 zijn eerste hitsingle "Bewijs Het Dan". Met dit nummer weet Wesley zelfs in de mega top 100 te komen, en ziet op dat moment zijn fanclub groeien tot 400 leden.

In augustus 2003 komt zijn derde single "Yo Te Quiero" uit, een zomers nummer dat ook in de mega top 50 terechtkomt. In oktober van dat jaar wordt het album "Ik hou nog steeds van jou" gepresenteerd op zijn, inmiddels derde, uitverkochte fanclubdag met 2000 mensen.

In mei 2004 kwam zijn vierde single uit, "Ze danst daar eenzaam in de nacht" net als zijn vorige singles was ook deze wekenlang te vinden in alle nationale hitlijsten. Een maand later kwam zijn tweede album uit getiteld,"Geluk in het leven". Tevens kwam zijn eerste DVD uit met als titel: "Bedankt voor alles", een DVD die opgenomen is in Turkije. In September 2004 is er zijn tweede DVD, "Kom Grijp Je Kansen" opgenomen op de mooiste plaatsen in Nederland.

Intussen weten de liefhebbers van het Nederlandse lied Wesley te vinden bij zijn optredens. Maar ook de radio stations en natuurlijk TV, o.a SBS 6, RTL 4, NCRV, NET5, Omroep Brabant en nog vele lokale TV stations volgen de carrière van Wesley.

Uitgelicht filmpje