Foto van Wesley Broens

Gage € 995,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs € 995,00
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200mins.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Wesley Broens boeken!


Zo jong als Wesley was sprong hij het podium op en zong spontaan mee met opa Harry, die op veel Indische evenementen een graag geziene artiest was en zo is Wesley’s liefde voor de muziek ontstaan. Tijdens zijn studie management, toerisme & recreatie, (die hij in mei 2015 heeft afgerond) heeft Wesley al zijn vrije tijd in optredens gestoken en was hij vaak in het weekend te vinden in de uitgaansgelegenheden waar hij met zijn opzwepende Nederlandse repertoire de tent op zijn kop zette.

In 2013 bracht Wesley zijn debuut single uit, getiteld ‘Wat moet ik doen’. Zijn single ‘Het is weer zomer’ werd in 2015 een goed gedraaide single op de lokale radiostations en
bijbehorende clip deed het goed op TV. Zelfs in België werd de single opgepakt en gedraaid en dat smaakte naar meer.

In de zomer van 2016 kwam Wesley met een spaans getinte single ‘Zij is zo mooi’ de spaanse gitaren in combinatie met de accordeon zorgen voor een heerlijk mid-tempo liedje met een zomerse clip erbij die je zeker ook even moet zien!

Nu er voor Wesley een spannende tijd aanbreekt, door zijn deelname aan een super leuke realityserie (OODGWW) die vanaf begin november op TV te zien zal zijn.
Zal hij ook nog eens in diezelfde periode medio 8 november zijn nieuwe single uitbrengen. De titel ‘Ik wil jou’ willen wij al graag met je delen maar de bijbehorende clip wordt momenteel afgemonteerd en het eindresultaat zal héél Nederland doen glimlachen! Het wordt een zéér leuke én speciale clip met alle deelnemers aan het programma erin hou de site dus in de gaten.

Uitgelicht filmpje


Wesley Broens in het nieuws!