Foto van Wouter Van Der Goes

Gage 1.450,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Genre Bekende Dj's
Personality/Host

Prijs € 1.450,00
Duur 1 x 120 min.
Geluid Excl. Geluid
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Wouter Van Der Goes boeken!


Processing, mengpanelen, tulpstekkers en equalizers… Wouter van der Goes maak je niets wijs. Als Kleine Wouter haalt hij op 12 jarige leeftijd al mengpanelen uit elkaar om ze vervolgens weer in elkaar te puzzelen. Zijn lieveling: een BLY 89 zender in stereo.

Na het behalen van zijn MEAO-diploma en zijn Assurantie B gaat hij aan de slag als verzekeringsmakelaar. Maar Wouter kan zijn hobby niet loslaten en in 1995 gaat hij aan de slag bij Radio 538 waar hij diverse programma's presenteert waaronder ‘Weekend Warming Up’, ‘After Dark’, ‘Peepshow’ en ‘538 Classics’. De volgende uitdaging vindt Wouter bij Veronica FM en aansluitend bij Yorin FM. Hier presenteert hij samen met Gijs Staverman het programma ‘Gijs & Wout’ in de middag en later ‘Wout In De Middag’. In 2004 volgt de overstap naar 3FM. Elke werkmiddag presenteert hij tussen 16 en 18 uur ‘Wout!', samen met de immer charmante Astrid de Jong aan zijn zijde.

Wat weinig mensen weten is dat Wout ook een verdienstelijk vlieger, discokenner en tuinierder is. Maar hij is dan weer niet zo handig om zich te realiseren dat het niet slim is om te gaan barbequen op vers ingezaaid gras. En Wout zich maar afvragen waarom er geen nieuw gras verschijnt in die dorre cirkelvormige plekken in het gras...

Geboortedatum: 18 januari 1973

Radiogeschiedenis: begonnen op zolder met een BLY 89 zender IN STEREO!!! Daarna via de piraten en lokale omroepen naar Radio 538, Veronica FM en Yorin FM. Sinds 8 juni 2004, 01 uur bij 3FM.

Eigenaardigheden: is gek op auto’s wassen, kan niet tegen drank maar ik blijf het proberen, is bang voor alles met een witte jas en met name tandartsen.

Hobbies: alles wat kan vliegen. Van vogels tot F16’s

Radiodroom: het is effe wat organisatie maar het moet kunnen.... In een paar maanden de hele wereld over en iedere dag vanuit een ander land radiomaken. Je moet wel een beetje tegen jetlag kunnen....

Note: Wouter van der Goes is ook als presentator te boeken, gage op aanvraag.

Uitgelicht filmpje