Foto van Xander De Buisonje

Gage € 8.500,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs € 8.500,00
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200mins.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Xander De Buisonje boeken!


Xander de Buisonje is een zeer populaire zanger. Hij werd in 1998 in 1 keer bekend door het liedje "Hou me vast", dat goed scoorde in de hitlijsten. Dat was toen hij nog bij de band Volumia zong.

Xander de Buisonje zingt nu solo en heeft een eigen cd uitgebracht. Xander de Buisonje begon zijn carriere als zanger en frontman van de 9-koppige Nederlandstalige popformatie Volumia!

De allereerste single van Volumia! uit september 1997; "Het is over", haalde alle hitlijsten. De single "Afscheid", ook afkomstig van het album, heeft in 1998 voor de definitieve doorbraak van Volumia! gezorgd. De opvolger van "Afscheid" is de wonderschone ballad "Hou me vast". De single bestormde alle hitlijsten met grote snelheid en werd bekroond met goud. Het album "Volumia!" was in Nederland binnen de kortste keren goud en niet lang daarna platina. Ook in Belgie werd het album van Xander een groot succes.

In juni 2001 verscheen het derde en laatste album "Puur" van Xander de Buisonje. Op dit album staan 13 juweeltjes van popsongs, allemaal door Xander geschreven. In 2001 stopte de band en gaf Xander de Buisonje aan solo verder te gaan. 14 maart 2003 is zijn eerste single "Ik zie" uitgekomen, wat een groot succes werd. In dat zelfde jaar bracht Xander de Buisonje een album uit, "Hemelsbreed".

Met een optreden van Xander de Buisonje haalt u dan ook een topentertainer en een rasartiest in huis. Succes is gegarandeerd!

Note: Xander de Buisonje is ook te boeken voor een 1 x 50 minuten durend mini-concert met band vanaf: € 10.500,- (exclusief geluid)

Uitgelicht filmpje