Foto van Zugabe

Gage € 995,00

Deze prijs is excl. 9% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie


Prijs € 995,00
Duur 1 x 30 mins.
Geluid A-set tot 200mins.
Bezetting 1 persoon

Informatie aanvragen

Zugabe boeken!


ZUGABE !! ZUGABE !! ZUGABE !!

Zugabe is dé band voor uw Oktoberfeest, Bierfeest, Tentfeest of elke andere gelegenheid waar der Saal op de Kopf mag. We presentieren het beste van twee werelden: Duitsland en Nederland. Het publiek kiest mee tussen de Deutsche en Niederlandse liedjes.

Alles wat daarbij hoort, zal gebeuren op het podium. Een complete show met een interactie met het publiek. Zelfs de Duitse geraniums, houten hekjes en boerderijgeluiden mogen niet ontbreken.

Verzoekjes zijn geen probleem via de verzoeklijstjes achterop de viltjes die op de tafels liggen. Onze zanger roept immer: "Als we ze kennen, dan spelen we ze. Als we ze niet kennen, dan spelen we ze ook, maar dan een stuk slechter..." Daarnaast wisselen de bandleden soms van instrument en rennen ze soms zomaar het publiek in om op een tafel te gaan staan spelen. Of lopen de bandleden draadloos mee met de polonaise in de zaal.

De band staat garant für de beste partyhits, klassiekers, ballermannhits, polka's, hollandse knallers en feesthits in een geweldige mix. Ideaal voor oktoberfeesten, bierfeesten, kermissen, braderieën, pleinfeesten en piratenfeesten.

We hebben een geweldige line-up van 6 bandleden
• De frontman met de platina keel: Maurits, der Hammer
• Voor de uitstraling auf drums: Gé, Der Weisse Riesse
• Zodat het echt sauber ist op accordeon: Martin Meister Proper
• De zachte, de knuffelige, de Klavierman: der Markuschelbähr
• De guitarman, de vrouwenkiller: Robert, das Gesicht
• Hij rockt de laagste tonen: Lukas, der Rocker

Samen met onze roadies en technische PA vrienden, bieden we een super show voor oud en jong. Of het nu een dorpsfeest, Oktoberfest, Kirmis of schutzenfest is, we zijn erbij!

Onze band speelt tussen april en eind oktober. Buiten deze periode hebben de bandleden Ferien.

Bis bald op de bühne, en dan weerklinkt aan het einde zeker:

ZUGABE !! ZUGABE !! ZUGABE !!

Note: uitsluitend te boeken van 1 april t/m 31 oktober! Extra geluid voor meer dan 400 personen mogelijk tegen meerprijs. Prijs is exclusief reiskostenvergoeding € 0,40 per kilometer vanaf standplaats Grubbenvorst (bij Venlo).

Uitgelicht filmpje