Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Auf Geht's

Gage vanaf € 8.500,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Avondvullende live-show
Duur 4 uur
Geluid C-set tot 1500 personen
Bezetting min. 12 personen
Genre Schlager / Volksmusik

Auf Geht's


Bij de muzikale Alpenmuziekshow AUF GEHTS is werkelijk aan alles gedacht. Fraaie artiesten, perfect geluid, sfeervol licht en decor, entertainment, originele dirndl’s, traktaties, topmoderator en liveoptredens van de original Palemiger Spatzen, Schlagerkönig Werner Redlich en de Trumpet Stars.

AUF GEHTS neemt de gasten in de hal, zaal of feesttent mee naar de wonderschone en o zo muzikale Alpenlanden Zuid-Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Süd Tirol.

Bij de muziek hoort natuurlijk een groot glas schuimend bier of koele wijn. Het lied ‘Ein Prozit, ein prozit!’ of ‘Zicke, zacke, zicke, zacke hoi hoi hoi!’ zal door de zaal schallen. Genieten, meezingen of meedansen met de allerbeste Alpenmuziek. Auf Geht’s wordt promotioneel ondersteund door het Oostenrijks Toeristenburo.

AUF GEHTS verheugt zich nu al in een meer dan normale populariteit. Direct na de nationale première in Twente stroomden de informatieaanvragen binnen. Onder het motto ‘Heel veel muziek en entertainment voor een zeer betaalbaar budget’ is dit een voor Nederlandse begrippen unieke bühneshow. Het kan ook niet uitblijven of de boekingen uit de Alpenlanden zullen binnenkomen. Wát is er leuker dan een volledig Nederlandse show naar de bergen te halen met Alpenlandenmuziek als thema.

Heel bewust kiest AUF GEHST niet voor het thema Oktoberfeest omdat AUF GEHTS twaalf maanden per jaar Oktoberfeest biedt. Natuurlijk is het in oktobermaand drukker en loopt de agenda sneller vol, maar ook tijdens de andere elf maanden is AUF GEHTS beschikbaar voor boekingen.

Uitgelicht filmpje

Auf Geht's

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Auf Geht's

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team