Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van B-Trix

Gage vanaf € 2.995,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Coverband
Duur avondvullend
Geluid B-set tot 800 personen
Bezetting 9 personen
Genre allround, dance/soul

B-Trix


Even om vooraf misverstanden te voorkomen; weet waar u aan begint! PAS OP! Er zal over Uw feest worden nagepraat!!

100% Live muziek in een samenstelling zoals je die nog maar weinig ziet, zelfs zij die nooit dansen "are dancing across the floor". De lekkerste Dance Classics en Motown Soul doen de jaren 70' tig en 80' tig herleven. Echter ook uitstapjes naar de hedendaagse muziek komen voorbij. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest of feesttent; B-TRIX maakt van uw feest een ware happening.

Deze negenkoppige topformatie uit Denekamp (Overijssel) staat garant voor een bomvolle dansvloer vanaf de eerste minuut. Opvallend is daarbij de ijzersterke repertoire keuze. B-TRIX zoekt altijd naar de zogenaamde "O Ja ! " nummers.

Als solide fundament een pompende bassist en een strakke drummer, een vingervlugge toetsenist die samen met een lekker solerende gitarist de basis compleet maakt. Voeg daar een vette blazers sectie aan toe. En als laatste een zanger als rots in de branding en onze zangeres met een dijk van een stem. Deze mix wordt opgediend met het beste op geluid en lichtgebied om een all-inclusive avond voor u te verzorgen.


Uitgelicht filmpje

B-Trix

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over B-Trix

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team