Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Ballon Illusie

Gage OP AANVRAAG

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Openingsact voor opening
Duur In overleg
Geluid In overleg
Bezetting In overleg
Genre Openingsact voor opening


Ballon Illusie


Een zeer populaire en spectaculaire illusie openingsact. Deze act is geschikt voor bedrijfsfeesten, evenement en congres maar ook voor een bruiloft of festival. Deze openingsact kan ook onderdeel zijn van een show op maat. Geef uw producten of doelstellingen aan en wij verwerken deze in een originele openingsact. Uw gasten ervaren…. een opening die zij nooit meer vergeten!

Een van de meest indrukwekkende en spectaculaire openingsacts voor de opening van een evenement (bedrijfsfeest of prive feest), een pand, kantoor of introductie van een nieuw product.

Deze openingsshow kan buiten en binnen worden uitgevoerd. Ondanks dat deze openingsact heel compact is en bijna overal kan worden uitgevoerd, is de impact op uw gasten heel groot! Wilt u deze openingsact boeken ? Dan haalt u een openingshandeling in huis met originaliteit! Of geeft u toch de voorkeur aan het doorknippen van een lint?

Deze act visualiseert het ontstaan van iets moois (een nieuw samenwerkingsverband of de “geboorte” van een product). Een reusachtige transparante ballon groeit tot een doorsnee van ca. 2 meter. … Dan een gigantische knal……… Uit de ballon ‘ontsnapt’ een zangeres, acrobate, muzikant of wellicht de spreker van de dag?

Dit is één van de vele openingsacts die wij verzorgen. Vraag ook direct een vrijblijvende offerte aan en zie wat wij voor u kunnen betekenen met een indrukwekkende bestaande act of een openingsact op maat.


Uitgelicht filmpje

Ballon Illusie

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Ballon Illusie

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team