Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Bamm

Gage vanaf € 1.455,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Trio
Duur avondvullend
Geluid A-set tot 400 personen
Bezetting 3 personen
Genre allround / rock

Bamm


bAmm is een moderne allround band uit Groesbeek en bestaat uit drie jonge gedreven muzikanten die allen hun sporen verdiend hebben in het live-cicuit. Door de jarenlange ervaring weten deze muzikanten als geen ander hoe ze het publiek moeten bespelen. bAmm bestaat sinds 2003 en heeft zich in die paar jaar omhoog gewerkt tot een veelgevraagde en drukbezette formatie. De bandleden zijn allen geschoolde en zeer ervaren muzikanten, allen langer dan 15 jaar in het vak.

bAmm speelt op het publiek in, hierdoor komen ook alle leeftijden aan bod. Door de interactie met het publiek en deze feilloos aan te voelen weten zij steeds de juiste sfeer te creëren. bAmm heeft een zeer breed repertoire en is altijd bezig om het aktueel en up-to-date te houden. bAmm is een van de weinige bands die echt allround speelt en daardoor zeer flexibel om kan gaan met de gekozen nummers. De juiste nummers op de juiste momenten, zonder vaste setlijsten of playlists waar de gemiddelde band aan vast zit. Uniek pluspunt is dat alle muzikanten beschikken over een leadstem waardoor veel stemvariatie ontstaat en dat komt ook weer ten goede aan de backingvocals (koorwerk).

Ook visueel is alles top in orde zoals je dat van een professionele band mag verwachten, super moderne lichtshow voorzien van de laatste techniek. bAmm is door veelzijdigheid, het brede repertoire en de nodige entertainment dan ook op vele uiteenlopende feesten/evenementen inzetbaar. Lekker uitgebreid en gevarieerd. Knallen in een feesttent, of lekker swingen op een bruiloft, tot zelfs een 50-jarige bruiloft.

Kroeg, tent, zaal, schuur, het maakt bAmm niet uit. Bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest of ander evenement? Niets is ze te dol. Dit in combinatie met een top geluidset en perfect afgestemd maakt bAmm tot een superflexibel, jong en fris trio die van elk feest een succes maakt.


Uitgelicht filmpje

Bamm

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Bamm

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team