Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Barend van Deelen

Gage vanaf € 1.150,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Populaire DJ
Duur 90 minuten
Geluid exclusief
Bezetting 1 persoon
Genre 3FM / 90's / hits van Nu


Barend van Deelen


Geboren in de tijd dat Nederland het ene na het andere hoogtepunt beleeft… We hebben het over de zomer waarin Nederland Europees Kampioen voetbal wordt.

Na een zware bevalling komt op 19 juni 1988 in het ziekenhuis te Amersfoort Barend van Deelen onafgebroken huilend op aarde. Dat huilen gaat nog even verder, als blijkt dat zijn huis niet in Amersfoort zelf staat, maar in de Betuwe. Scherpenzeel om precies te zijn.

Op de kleuterschool wordt al snel de volgende conclusie getrokken: Barend kan niet zo heel veel, het enige waar hij een ruime voldoende voor haalt is… praten.

Eerste stappen in het radiolandschap
Na het doorlopen van talloze scholen raakt Barend in 2006 besmet met een virus dat naast de ‘oranjekoorts’ het enige positieve virus op deze aarde is. Het radiovirus. Dit virus zorgt ervoor dat Barend zich meldt bij de selectiedagen van de Veronica Radioschool. En hij wordt nog aangenomen ook!

Tijdens deze periode loopt Barend stage bij Decibel Amsterdam. Dat bevalt van beide kanten goed, want al snel krijgt Barend een contract en een dagelijks programma. Inmiddels heeft Barend radio-ervaring opgedaan in zowel de ochtend, de middag als de avond.

Barend in de nacht op 3FM
En daar komt nu het laatste dagdeel bij: de nacht. Want sinds 1 juli 2009 presenteert Barend iedere donderdag- op vrijdagnacht tussen 01.00 en 04.00 zijn programma Barend op 3FM.

Barend en Wijnand
En the story continues... net voor het sluiten van de transfermarkt maken Barend en Wijnand de stap van de nacht naar de zondagavond. Vanaf september 2012 is het gelijknamige programma Barend en Wijnand te horen als opvolger van Bring It On, iedere zondagavond tussen 18:00 en 20:00 uur. Daarnaast mag het duo sinds september 2012 iedere vrijdagnacht tussen 04:00 en 07:00 uur nachtbraken op 3FM. 

Geboortedatum: 
19 juni 1988

Radiogeschiedenis: 
V-radio, Decibel Amsterdam, Decibel Randstad

Eigenaardigheden: 
Slordig, leergierig en altijd te laat!

Levensmotto: 
Wie je bent is op een gegeven moment je eigen keuze!

Hobbies: 
Leven!

Eerste Single: 
Geloof het of niet… Backstreet Boys - 'I Want It That Way'

Dierbaarste bezit: 
Mijn telefoon!

Radiodroom: 
Daar zit ik midden in (smileyface, dansende banaan)


Uitgelicht filmpje

Barend van Deelen

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Barend van Deelen

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team