Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Bayerischer Bierfest

Gage vanaf € 4.995,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Avondvullende live-show
Duur 4 uur
Geluid B-set tot 1000 personen
Bezetting 11 personen
Genre Schlager/Tiroler

Bayerischer Bierfest


Bayerischer Bierfest inhuren / boeken
U wilt iets ‘speciaals’ organiseren, dat afwijkt van het gangbare entertainment en vraagt zich af wat het publiek, uw gasten, zou boeien.

Het zal u niet zijn ontgaan, dat het fenomeen "Duitse Bieravond" de laatste tijd enorm opgang vindt. Deze avonden ondervinden een enorme belangstelling van een zeer breed publiek, van jong tot oud. Gezelligheid is immers troef !

Pullen bier, Sauerkraut und Bratwurst en schöne Mädchen doen een avond eigenlijk bij voorbaat al slagen, maar… voorwaarde voor het welslagen is wel, dat het entertainment heel goed is afgestemd op het thema.

Wij bieden u daarvoor de kant-en-klare oplossing in de vorm van het Bayerische Bierfest. Een zorgvuldig samengesteld programma, gevormd door optredens van het 6-koppige gezelschap De Münchener Schmachtfetzen, omring door het ballet van Helga Trunkenbold, bestaande uit 3 hübsche Dirnchen. De Münchener Schmachtfetzen oftewel de familie Ingolstadt, verzorgen verzorgen een live-optreden van 2 sets, bestaande uit louter Duitse Schlagers en feestelijke meezingers. Du, Ein Festival der Liebe, Marmor, Stein und Eisen bricht, Ein Stern, Ein Bisschen Frieden, kortom: van de eerste tot de laatste noot één groot feest der herkenning.

Het voor- en naprogramma wordt verzorgd door de Bayerische drive-in show van dj’s Albert Altendorff & Holger Holtzkirchen.

De gehele presentatie is in het Duits, hetgeen natuurlijk een apart cachet aan de avond geeft. Aan alle details wordt gedacht, zo is ook de podiumaankleding geheel in Beierse (Alpen)sfeer. Decordoeken, decorstukken, skihut als drive-in behuizing, overal is aan gedacht. Natuurlijk wordt de feestvreugde alleen nog maar verhoogd, als ook de gasten in gepaste kledij verschijnen en ook de organisatie en medewerkers zich conformeren aan de dresscode !Niets staat dan een geslaagde avond nog in de weg !


Uitgelicht filmpje

Bayerischer Bierfest

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Bayerischer Bierfest

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team