Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Bazzheads

Gage vanaf € 1.795,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 25 minuten
Geluid A-set tot 400 personen
Bezetting 1 persoon
Genre Dance / Hardcore                 

Bazzheads


Op 3 maart 1983 werd Sebastiaan Westerhout, nu beter bekend als Sebastian Westwood, geboren te 's-Hertogenbosch. Hij speelde in verschillende musical gezelschappen. In Idols 1 kwam hij tot de laatste dertig tot hij besloot te stoppen. Op dit moment is hij werkzaam in de zorg.

Sebastian heeft in verschillende dance-acts gezeten en heeft veel podium ervaring. Zijn echte doorbraak kwam met de hitsingle ‘Now You're Gone' die op nummer 1 in de Britse charts staat. Twee jaar geleden vroeg Mental Theo, die verantwoordelijk is voor de tekst en productie van de single, Sebastian deze in te zingen. De single is gebaseerd op het nummer Boten Anna van de Zweedse dj Basshunter. Mental Theo hoorde dit nummer al voordat het een hit was en besloot met Sebastian onder de naam Bazzheadz een Engelse versie te maken. Basshunter vond het nummer zo leuk dat beide partijen besloten het nummer samen uit te geven. Sebastian deed de leadzang en het nummer zou onder de naam Basshunter ft. Mental Theo's Bazzheadz uitgegeven worden. Een clip met Sebastian werd opgenomen, maar helaas hield Basshunter zich niet aan de afspraken en bracht het nummer zelf uit met zijn eigen clip.

De Bazzheadz treden op met verschillende nummers, waaronder singles die Sebastian zelf al eerder uitbracht; "Take on me" en "Zombie". Andere nummers die tijdens optredens ten gehore gebracht zullen worden zijn Come Runnin', Almost in heaven en Hardcore vibes. Optredens van Sebastian zijn energiek en een beleving op het podium.

 


Uitgelicht filmpje

Bazzheads

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Bazzheads

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team