Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Beatcrooks

Gage vanaf € 1.695,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

DJ-act
Duur 1 x 60 minuten
Geluid exclusief
Bezetting 2 personen
Genre Populair


Beatcrooks


Een vernieuwend duo! Frank & Jasper combineren bekende melodieën en uplifting sounds met deze dikke beats. Hun unieke LED robot knalt als een baas over het podium en schiet met CO2 en confetti! In een vlot tempo draaien deze gasten de herkenbare ‘feel-good’ sounds, populaire pompende beats. Hun uplifting en beukende partysound is ongekend populair!

Met deze betaalbare act is er direct actie op het podium, er wordt naar een hoogtepunt gewerkt, met het publiek gespeeld en sfeer gemaakt. De unieke LED Robot opent de DJ act, maakt het publiek helemaal gek en spuit met CO2 gas en confetti! Door zijn unieke verschijning, lasers en special effects verbaast hij het publiek telkens weer. Kortom: de energie spat er vanaf! De Beatcrooks zijn de perfecte invulling voor dorpsfeesten, tentfeesten, buitenpodia, dancings & festivals. Elk optreden is uniek en overal spelen ze feilloos in op de situatie!

De Beatcrooks remixt herkenbare (top 40/ feest) platen naar hun eigen pompende sound. Naast hun eigen herkenbare repertoire komen ook tracks van o.a. Wildstylez, Party Animals, Feest DJ Ruud en Yellow Claw in hun set voorbij. Uiteraard allemaal gestoken in hun eigen Beatcrooks jasje… Altijd herkenbaar, niet agressief, ‘summer feeling’ en nét even anders. Beide heren zijn zowel DJ, entertainer en MC: een gouden combinatie! De Beatcrooks draaien in een vlot tempo en staan voor een dik uur springen, los gaan en complete gekte!

Optreden is inclusief LED Robot, Co2 gun + confetti.


Uitgelicht filmpje


Beatcrooks in het nieuws

Beatcrooks

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Beatcrooks

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team