Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Bedrijfsuitjes

Gage OP AANVRAAG

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Bedrijfsuitjes
Alles is bespreekbaar
Vraag vrijblijvend informatie

Bedrijfsuitjes


Van professionele slipcursus tot een ritje in een Ferrari, van een middagje paintballen tot een spannend avontuur als secret agent.

Voor een bedrijfsuitje , personeelsfeest, vrijgezellendag, familiereünie of voor jezelf: bij ons boek je gegarandeerd een onvergetelijke ervaring!

Naast gemotoriseerde activiteiten bieden we ook uitdagingen die niets met auto's te maken hebben. Zoals een grottentocht, hoovercraften, abseilen en paintball. Zo komt iedereen aan zijn trekken, van jong tot oud, van de onsportiefste bureauzitter tot de energiekste durfal.

LB Entertainment werkt nauw samen met alleen de allerbeste en meest veilige organisatoren van Nederland! Wij luisteren naar uw wensen, geven u advies en presenteren u een programma op maat. Gezellig, spannend en onvergetelijk!

Laat u uitgebreid informeren naar de diverse mogelijkheden!


Uitgelicht filmpje

Bedrijfsuitjes

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Bedrijfsuitjes

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team