Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Ben Cramer

Gage vanaf € 2.850,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid Exclusief
Bezetting 1 persoon
Genre Musical / Nederlandstalig

Ben Cramer


Ben Cramer werd op 17 februari 1947 in Amsterdam geboren. Al op zeer vroege leeftijd ontwikkelde hij een grote interesse in muziek. In 1967 werd zijn eerste single "Zaizaizaizai" uitgebracht die de 7e plaats in de hitparade behaalde. Na deze single volgde een aanzienlijke lange rij hits, waarvan "De Clown" en "De Oude Muziekant" enorme bestsellers werden. In 1973 vertegenwoordigde Ben Cramer Nederland op het Eurovisie Songfestival in Luxemburg.

Ben Cramer kon begin jaren 80 al terugkijken op een zeer succesvolle carriere met 21 hitsingles en 3 gouden albums. Na een rustige periode tussen 1980 en 1982 kwam hij sterker terug dan ooit.

Naast de regelmatige theateractiviteiten, waarin hij ook zeer actief is, bleef Ben Cramer ook werken aan zijn solocarriere. In 1991 verscheen zijn album ALLES WORDT ANDERS, met opmerkelijke singles als Vergeet het maar en Ik wil alles.

Daarnaast is hij veelvuldig op de vaderlandse podia te vinden met zijn vertolkingen van prachtige musical-melodieën, solistisch maar ook met koren en/of orkest, zijn optredens met het alom bekende repertoire, met een door hemzelf ontwikkelde fenomenale Phantom-act met prachtige lasershow en sinds kort heeft hij zijn vocale kwaliteiten weer eens bewezen bij het vertolken van diverse wereldberoemde operette-melodieën.


Uitgelicht filmpje

Ben Cramer

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Ben Cramer

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team