Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Ben Saunders

Gage vanaf € 1.995,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid inclusief M-/A-set
Bezetting 1 persoon
Genre allround


Ben Saunders


In de Jaren negentig is Ben Saunders samen met zijn broer Dean begonnen met optreden, ze traden op onder de naam Daddy’s Wish en deden veel mee aan talentenjachten door het hele land.  In 1998 waren ze te zien in het KRO programma “Life is a box of chocolates” Ben Saunders en zijn broer waren respectievelijk 15 en 17 jaar oud.

Twee jaar later namen ze deel aan het RTL programma “Alles voor de band”.  Hieruit werd de popgroep Follow that Dream geboren, november 2000 behaalde Follow that Dream de 25ste plaats in de Nederlandse Top 40 met het gelijknamige nummer Follow that Dream.

In 2003 deden Ben en zijn broer mee aan het Nationaal Songfestival, onder de naam Brothers behaalde de broers ronde drie van het Nationaal Songfestival.

2011 was het eerste jaar van The Voice Of Holland.  In de eerste ronde zong Ben “Use Somebody” van de Kings of Leon dit overtuigde vijf van de vijf Juryleden van zijn kunnen, ze draaiden dan ook allemaal hun stoel.  Tijdens de eerste live show bracht Ben “I’m in love with a girl” van Gavin deGraw dit nummer heeft de 19e positie bereikt in de Single Top 100.  Naast zijn adembenemende optredens tijdens de live shows, is Ben ook de eerste Nederlander ooit die in relatief korte tijd 3 nummer 1 hits scoort, en dat alles nog voor zijn winst van de show in 2011.

In The ‘Original’ Voice of Holland Ben Saunders is Back.

Na een tijd gestopt te zijn geweest pakt vanaf vandaag Ben Saunders zijn muziekcarrière weer op. Het is enige tijd rustig geweest rondom de zanger, door zijn bekende tattoo shops kon hij zijn zangcarrière niet meer combineren, maar vanaf heden is Ben Saunders weer terug.


Uitgelicht filmpje

Ben Saunders

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Ben Saunders

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team