Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Bennie's 70's Music Show

Gage vanaf € 1.750,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

 Interactieve DJ show
Duur 3 x 40 minuten
Geluid B-set voor 500 personen
Bezetting 2 personen
Genre 70's,'80's en 90's

Bennie's 70's Music Show


Een koffer vol feestartikelen, de beste hits uit de jaren zeventig, glitterbollen, de meest idiote spelletjes en dito prijsjes...

De mannen van ‘The Music Show’ schotelen hun publiek een avond voor vol swingende Seventies-hits en een dosis heerlijke onzin. Terwijl de DJ het feest tot een absoluut hoogtepunt brengt, waarbij iedereen op de dansvloer staat, zorgt onze entertainer voor een gezonde(?) dosis entertainment.

Hij zingt heerlijk repertoire uit de jaren zeventig, zowel Engelstalig als Nederlands- Duitstalig. Tevens krijgt het publiek de meest idiote spelletjes gepresenteerd. Wat dacht u van Snelversieren voor gevorderden, het Uit-de-maat-dans-concours, Country-Line geslaagd!! Dansen voor beginners, het Paren-dansen en de Miss 1972 verkiezing,...de grappen en grollen volgen elkaar in swingende vaart op.

Uiteraards worden de winnaars beloond voor hun succesvolle prestaties; met bijvoorbeeld een feesttoeter, een super scheetzak of een echte glitterbol om thuis nog eens na te stralen!! Tijdens de show word het publiek volop getrakteerd op lichtstaafjes, cowboyhoeden, vlaggetjes, lollie`s en ander mooi spul!

Note: deze show duurt 3 x 40 minuten! Ook te boeken als 4 uur durende show vanaf € 2175,-.

 


Uitgelicht filmpje

Bennie's 70's Music Show

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Bennie's 70's Music Show

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team