Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Bert Heerink

Gage OP AANVRAAG

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Live act
Duur op aanvraag
Geluid op aanvraag
Bezetting  band
Genre pop


Bert Heerink


Gitarist Ad van den Berg richt de hardrockband Vandenberg op en vraagt Bert Heerink als zanger. Bert Heerink zong daarvoor in een aantal minder bekende regionale bands. Onder de hoede van manager Kees Baars sluit de band een wereldomvattende platendeal bij de Amerikaanse maatschappij Atlantic.

Hun eerste album nemen zij op in de studio van Jimmy Page (Led Zeppelin). Met de single Burning Heart, scoort Vandenberg zijn eerst hit in Nederland en Amerika. In de VS wordt een uitgebreide tournee gedaan. Het tweede album van Vandenberg, "Heading for a Storm" levert wederom een hit op (Different Worlds) en zorgt voor de doorbraak in Japan.

Naar aanleiding van een door Bert Heerink ingezongen tv-commercial van Heineken in 1995 verschijnt het album "Storm na de Stilte". Bert Heerink zingt hierop Nederlandstalige versies van bekende popklassiekers als The Heat Is On, More Than A Feeling en Black Velvet. De vertalingen zijn van de hand van o.a. Peter Koelewijn, Jaap Eggermont, Barry Hay en Huub van der Lubbe. De plaat is succesvol en levert enkele hits op.

"Helderziende Blind" is het tweede soloalbum en kent dezelfde formule als voorganger "Storm Na De Stilte". Bert Heerink treedt op voor de sporters en officials tijdens de Olympische spelen in Atlanta. Bert Heerink treedt daarnaast regelmatig op met De Thuisband, een groep die stevige versies speelt van bekende Nederlandstalige hits van onder meer Het Goede Doel, The Scene en Doe Maar.

Steeds vaker is Bert Heerink te zien als gast bij grote orkesten waarbij hij zijn bekende repertoire afwisselt met nummers van o.a. Frank Sinatra.


Uitgelicht filmpje

Bert Heerink

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Bert Heerink

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team