Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Birgit Schuurman

Gage OP AANVRAAG

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur in overleg
Geluid exlusief
Bezetting 1 persoon
Genre pop / allround

Birgit Schuurman


Bekend als 'zusje van' maar met een veelzijdige persoonlijkheid en een heel eigen muzikaal geluid verwerft deze meid haar eigen plek in de showbusiness.

Soms gaat het goed met nieuwe, snelle Nederlandse meisjes, en soms gaat het verkeerd. Wat vaak de doorslag geeft is de hoeveelheid aanwezig talent. Gelukkig hoeven we ons wat dat betreft over Birgit geen zorgen te maken.

De loopbaan van Birgit is niet alleen geplaveid geweest met rozen. In de Studio Groenland in Bussum werd aanvankelijk gedacht dat Birgit een meisje was dat met DAT-tapes een aardig bestaan kon opbouwen in disco's en dansholen. Maar al snel groeide het vertrouwen in haar zangvermogen en haar muzikale capaciteiten. Nog tijdens het projekt zette ze zich zelf aan het schrijven en het resultaat "Can We Still Be Friends?" werd een van de betere nummers op haar 13-tracks tellende debuutalbum.

Als eerste single werd gekozen "A little famous", een gutsy popsong.

Na zich een jaar vooral bezig te hebben gehouden met musical ("De Jantjes") en televisie (de nieuwe Talpa-serie "Lieve lust’) laat Birgit weer verrassend van zich horen op het muzikale vlak.

De opvolger van haar succesvolle debuut-album Few Like Me (2001) is een feit.
Sticky Tales is de naam! Hiervan werd de single 'Hardrocking Diva' een hit.

In 2006 speelde ze in de theaterproductie 'Sexueal Perversity', geproduceerd door Rick Engelkes Producties en MTV. Het theaterstuk is gebaseerd op de film 'About last night' en gericht op jongeren. Voor haar rol in de musical 'The last 5 years' met Ara Halici won ze een musical Award voor beste vrouwelijke hoofdrol.

Uitgelicht filmpje

Birgit Schuurman

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Birgit Schuurman

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team