Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Blind Date

Gage vanaf € 1.950,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Coverband
Duur avondvullend.
Geluid A-set tot 350 personen
Bezetting 5 personen
Genre allround

Blind Date


De Maas en Waalse coverband Blind DATE is een band die elk optreden weer zorgt voor feest met een breed en verrassend repertoire, gebracht met een mateloos enthousiasme. Het is al ruim 20 jaar een veel gevraagd orkest in de regio en ver daarbuiten. Als geen ander is Blind DATE zich ervan bewust dat er tijdens een optreden entertainment gebracht moet worden, en dat is dan ook waar Monic, Bart, Chris, Jurgen en Hans absoluut voor staan.

Op hard volume als het mag, en wat rustiger als het moet. Het eigen overweldigende, maar toch uitgebalanceerde, licht en geluid wordt bediend door een professionele crew. Met een bijzonder brede en verrassende muziekkeuze waarvan de kwaliteit absoluut verzekerd is, is al menige zaal compleet "plat" gespeeld. Omdat de band niet werkt met een vaste setlijst, maar reageert op het publiek, is geen optreden hetzelfde.

De band maakt hierbij vakkundig gebruik van de beste en de leukste nummers die de afgelopen vier decennia aan popmuziek hebben voortgebracht. Dat kunnen de nieuwste hits van bijvoorbeeld Marco Borsato, Madonna, Lady Gaga, Frans Duyts of Jan Smit zijn. Maar met het zelfde gemak komen er klassiekers van The Trammps, The Weathergirls, Golden Earring, AC/DC of Robbie Williams voorbij.De band speelt voor het plezier en laat dit ook duidelijk merken. Lange sets met weinig pauze zorgen ervoor dat Uw feest aan de gang blijft. Daarnaast kan de band het maar niet kan laten om allerlei onverwachte muzikale intermezzo's in te lassen (variërend van Hey Jude tot Brohymn en alles wat daar tussen ligt) om het publiek nog meer bij het optreden te betrekken. Opvallend is ook dat Blind DATE vijfstemmig zingt wat resulteert in prachtig koorwerk, waarbij alle bandleden afwisselend de leadpartij zingen.

Door de zanger en zangeres met een overdosis energie, en hun knallende en sympathieke presentatie blijkt de band steeds weer iets bijzonders te zijn voor feesttenten, bruiloften, festivals, kermissen, personeelsfeesten en discotheken.  Deze super-enthousiaste band is elke keer weer tot het uiterste gemotiveerd om van een optreden een spetterend feest te maken. Blind DATE!

Uitgelicht filmpje

Blind Date

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Blind Date

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team