Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Blind Date

Gage vanaf € 1.795,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Coverband
Duur avondvullend.
Geluid A-set tot 400 personen
Bezetting 5 personen
Genre allround Vertrekplaats

Blind Date


Blind Date komt uit Druten en omgeving (het Land van Maas en Waal). De band bestaat inmiddels al 28 jaar. 28 jaar waarin de band circa duizend keer in zalen, cafés, feesttenten en op privéfeesten stond. En ze hebben er nog lang geen genoeg van. Hans en Chris (gitaar, bas, toetsen, zang) zijn van het allereerste uur. Berton zit achter het drumstel en met leadzangers Nicole en Jean Louis beschikt Blind Date over twee fanatieke publieksmenners.

Met Blind Date is het: u vraagt, wij draaien. “Daarbij houden we uiteraard wel een beetje rekening met de wensen van de opdrachtgever, maar in principe is het heel simpel: wil het publiek links, dan gaan we links; wil het publiek rechts, dan gaan we rechts. We kunnen alle kanten op. Stevige rock, dancehits van nu, medleys, golden oldies, Nederlandstalig. Elk optreden is zo een verrassing. Niks is van tevoren bedacht. Zo houden we het voor het publiek leuk, maar voor onszelf ook.”

Hans is blij dat zijn band nu in de artiestenstal van Lukassen Produkties zit. “Lukassen past bij ons, wij zijn ook van de korte klappen. Zo doen we dat ook bij optredens. Dit voelt alsof het maatwerk is.”


Uitgelicht filmpje

Blind Date

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Blind Date

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team