Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Bobbi Eden: Dubbel D op Tournee

Gage vanaf € 1.500,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Meet & Greet
Duur 1 x 60 minuten
Geluid exclusief
Bezetting 1 persoon
Genre entertainment


Bobbi Eden: Dubbel D op Tournee


Bobbi Eden terug in het land!

Goed nieuws! Na paar maanden afwezigheid komt Bobbi vanaf half Maart weer terug naar Nederland. Er zijn dus weer mogelijkheden voor boekingen van: Meet & Greets, VIP-bartending, Spelshows en Bobbi's University!

Ook voor de nieuwe trend hebben zich opdrachtgevers gemeld, namelijk: Bobbi's VIP-Bingo.
Er waren al Bingo-shows te boeken met andere Reality sterren, maar vanaf nu dus ook met presentatie in handen van meest 'sexy host': Bobbi Eden.

Tevens kunnen wij u melden dat op 30 Maart a.s. Bobbi haar eigen Toy-lijn lanceert met daarbij een feestje! Later dit jaar presenteert zij ook haar eigen haakboek, de hobby van Bobbi waar iedereen via DD in LA & Linda TV al kennis mee heeft kunnen maken.

Afgelopen jaar was Bobbi te zien in o.a: Dubbel D in LA, Wie doet de afwas, Jouw Vrouw - Mijn Vrouw VIPS, Alles mag op vrijdag, TV Kantine, De jongens tegen de meisjes, Spuiten & Slikken, Sex Academy, RTL Late Night, Linda TV, Life 4 You, BNN Nieuws Quiz etc.

“Bobbi Eden: Dubbel D op Tournee” is een speciaal op maat gemaakt concept voor Bobbi Eden. Een twee uur durende show vol zang en dans. Een hilarische spelshow met leuke prijzen, give away’s en als hoofdprijs een VIP-meet & greet met Bobbi Eden backstage.

Bobbi is nog steeds ongekend populair en volop in de media! Met name met haar optreden in: "Alles mag op vrijdag" heeft ze weer veel fans erbij gekregen.

Naast de reguliere meet & greets is het vanaf heden ook mogelijk om Bobbi te boeken met haar eigen spannende, ondeugende en humoristische show: Dubbel D op Tournee!

Een show met dans (M of V), een DJ en wordt gepresenteerd door: Johnny Las Vegas. De spelshow, waarin Bobbi een rol speelt, bevat hilarische spellen, zoals: Kiss! Don't Miss, Dress to Impress & Feel for Real.

Note: Mocht u geïnteresseerd zijn in een van de concepten die wij bieden om Bobbi Eden op uw evenement of locatie te boeken, informeer dan, geheel vrijblijvend, naar de mogelijkheden, wij geven u graag informatie.

* Meet & Greet 1 x 60 minuten: € 1.500,- excl. BTW (< 500p)
* Meet & Greet 1 x 90 minuten: € 1.750,- excl. BTW (> 500p)
- Bobbi's VIP-Bingo: 1 x 60 minuten: € 1.500,- excl. BTW (i/o) *

* = excl. techniek, op aanvraag!

 


Uitgelicht filmpje

Bobbi Eden: Dubbel D op Tournee

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Bobbi Eden: Dubbel D op Tournee

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team