Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Bonnie St. Claire

Gage vanaf € 1.995,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid A-set tot 400 personen
Bezetting 1 persoon
Genre Nederlandstalig

Bonnie St. Claire


Bonnie st.Claire had bij de release van haar eerste single "Tame me Tiger" 1967, nooit kunnen bevroeden dat zij zou uitgroeien tot een van Nederlands meest geliefde zangeressen.
In de inmiddels meer dan dertig jaar durende carrière heeft de in Rozenburg geboren Bonnie St. Claire, zowel de hoogste toppen als de diepste dalen aan den lijve ondervonden. Jaren waarin Bonnie St. Claire geleerd heeft te overleven, zowel in haar werk als privé of zoals Bonnie St Claire het zelf zegt: "Niets menselijks is mij vreemd".

Na de start van Bonnie St. Claire in 1967, wat Bonnie meteen een tipparade notering oplevert, volgt in 1970 St. Claire's grote doorbraak met de hit "I won’t stand between them", geschreven en geproduceerd door Bonnie St. Claire's ontdekker aan aartsvader van de Nederpop, Peter Koelewijn. Hij is het die Bonnie St Claire naar ongekende hoogten stuwt en haar in 1972 koppelt aan "Unit Gloria", eveneens een schot in de roos, de single "Clap your hands and stamp your feet", schopt het in december 1972 tot de derde plaats op de hitparade en niet alleen in Nederland. Duitsland en Scandinavië sluiten Bonnie St. Claire ook in hun hart.

Dan besluit Bonnie St Claire het in 1976 over een heel andere boeg te gooien. Met de smartlap "Dr. Bernhard" verrast ze vriend en vijand, zelf zal ze hierover zeggen, "Muziek is emotie en als die emotie echt is maakt het niet uit of ik nu een smartlap, een mooie ballad of een stampende popsong sta te zingen". "Dr. Bernard" levert Bonnie st Claire een zevende plaats op in de hitlijst. Een reeks hits volgen elkaar in ras tempo op, o.a. "Pierrot", "Bonnie kom je buiten spelen" en de ballad "De Roos". Bonnie St.Claire bewijst hiermee een vaste plaats te hebben veroverd in het doorgaans vluchtige wereldje van de Nederlandse showbizz. Dit bewijst zij wederom als haar vriend en inspirator Benny Neijman een aantal prachtige teksten voor haar schrijft. "Sla je arm om me heen" geldt nog steeds als een van Bonnie St. Claire's mooiste songs.

In 1991 is er voor Bonnie St Claire de "Morgen wordt alles anders" en wordt ze tevens uitgeroepen tot een van de populairste zangeressen van ons land. Ook pakt Bonnie in dat zelfde jaar de hit "Zeven jaren" nog even snel mee om vervolgens in 1995 de hit "Een engel als jij" te scoren, wederom met Jose Hoebee.

In 1967 zong ze "Tame me Tiger". Anno nu kan men zich afvragen of het gelukt is met dat temmen.

Uitgelicht filmpje

Bonnie St. Claire

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Bonnie St. Claire

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team