Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Booming Pianos XL

Gage vanaf € 3.750,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Pianoshow
Duur 4 x 45 minuten
Geluid A-set tot 500 personen
Bezetting 5 personen
Genre allround

Booming Pianos XL


Booming Pianos onderscheidt zich al jaren van alle andere pianoshows. Het brede repertoire en de enorme interactie met het publiek maakt Booming Pianos tot de meest succesvolle pianoshow van Nederland en België. Door dit brede repertoire zijn zij inzetbaar voor festivals, bedrijfsevenementen, horeca, privéparty’s en in de theaters.

Het afgelopen jaar heeft Booming Pianos op vele fronten geïnvesteerd in een nóg hogere kwaliteit. De nieuwe geluidsinstallatie, het decoratieve achterdoek, hippe kleding en de nieuwe website zijn daar een zichtbaar bewijs van. Daarbij heeft Booming Pianos onlangs ‘Move Away from that Piano’ uitgebracht, een succesvolle single, met als gevolg veel landelijke en regionale exposure op radio en televisie en onder andere deelname aan de populaire TROS pleinfeesten.

Het technische bedrijf achter Booming Pianos neemt tegen aantrekkelijke meerprijs extra techniek en/of een podium mee

Note: bij deze show is de bezetting 5 personen! Deze gage is geldig van donderdag t/m zondag. Op vrijdagen en zaterdagen, alsmede feestdagen, geldt een hogere gage: € 4250,-.

 

 


Uitgelicht filmpje

Booming Pianos XL

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Booming Pianos XL

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team