Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Broadway

Gage vanaf € 2.295,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Coverband
Duur avondvullend
Geluid incl. geluid B-set
Bezetting 6 personen
Genre allroundVertrekplaats

Broadway


Broadway is een begrip in het professionele Top 40 cover circuit en behoort al jaren tot de absolute TOP orkesten van Nederland.

Inmiddels staat deze band al 15 jaar onafgebroken op het podium. De kracht van deze band zit hem in het 'puur' musiceren, het hoge entertainment gehalte en de interactie met het publiek. Dit alles met een zeer professionele aanpak van iedere geboekte opdracht. Hier speelt natuurlijk o.a. de jarenlange ervaring een grote rol in.

Meerdere malen werd Broadway genomineerd voor beste pro-cover-top 40 band van Nederland en zelfs werd deze titel ook al eens bemachtigd door de bandleden. Zo’n uitverkiezing is natuurlijk een kroon op het werk, maar Broadway is van mening dat het makkelijker is om aan de top te komen dan er te blijven.."dus hard werken" en "gewoon doen" staat hoog in het vaandel, immers de klant is en blijft koning.

Vaak word er verbaasd vanuit het publiek gevraagd of er inderdaad LIVE gezongen en gespeeld word. En inderdaad Broadway speelt alles live. Dit voorkomt voor-geprogrammeerde setlijsten waardoor de muziek en performance spontaan aangepast kan worden op het aanwezige publiek. Niet iedere avond is immers dezelfde en een optreden van Broadway is pas geslaagd als het publiek het naar zijn zin gehad heeft …… daar doet de band dan ook alles voor.

Het uitgebreide repertoire dat bestaat uit de nieuwste en actuele hits en hitklassiekers van toen.. In ieder muziek genre… maakt Broadway super allround en dus uiterst geschikt voor alle soorten feesten van bedrijfsfeest tot dancing, van tentfeest tot kermis, van bruiloft tot dorpsfeest, van café tot braderie, enz. enz.

Note: Bij prive-feesten op ZATERDAG geldt ALTIJD een hogere gage: € 2850,-

 

 

 

 

 


Uitgelicht filmpje

Broadway

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Broadway

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team