Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Burgemeester van Buiten

Gage OP AANVRAAG

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Kindershow/Animatie
Duur In overleg
Bezetting 1 persoon
Genre Kindershow/Animatie


Burgemeester van Buiten


32 jaar geleden ben ik geboren in Hoenderloo, waar ik ben opgegroeid op hét kinderkoninkrijk van Nederland, Camping ‘t Schinkel. [ANWB Camping van het jaar 2006]

Vanuit de luiers ben ik in een hofnarren kostuum gehesen en waren mijn collega’s een koning, een prinses, een raadsheer en zelfs een blauwharige bildraak. 

Het thematische werken op Camping ’t Schinkel heeft mij zo gegrepen en geïnspireerd dat ik een nieuwe twist wil geven aan natuur- en milieueducatie en daarbij letterlijk een gezicht wil geven aan ‘buiten'. Ik heb daarom mijn hofnar kostuum in de wilgen gehangen en ingeruild voor een zwarte hoge hoed en een ambtsketen. Ik ben nu niet zomaar een Burgemeester, maar dé Burgemeester van Buiten. Ik heb hiervoor jaren moeten studeren, speuren naar sporen, zwemmen met de kikkers en heb ik de taal van de dieren geleerd. Hierdoor ken ik de natuur nu op mijn duimpje.

Sinds januari 2015 treed ik dan ook echt naar buiten als Burgemeester van Buiten en ontwikkel ik concepten en begeleide kinderactiviteiten die de bewondering en verwondering van kinderen voor de natuur stimuleren. Mijn slogan is dan ook #GaTochBuitenSpelen. Mijn werkveld is divers; van festival tot camping tot bso.

Begin van dit jaar heb ik een mooie veer in mijn kont gekregen; ik ben in de DJ100 geëindigd. 

DJ100 staat voor Duurzame Jonge 100. Elk jaar kiest een jury de honderd meest inspirerende jonge en duurzame koplopers van Nederland. Hierdoor is er steeds meer aandacht voor mijn initiatief en wordt ik op steeds meer plekken uitgenodigd om met mijn actieve en creatieve programma’s kinderen te vermaken. 


Uitgelicht filmpje

Burgemeester van Buiten

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Burgemeester van Buiten

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team