Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

1 reviews
 
De hoofdfoto van Buster Keaton Acoustic Band

Gage vanaf € 950,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Muzikale animatie-act
Duur min. 2 uur
Geluid n.v.t.
Aantal personen 3
Genre muzikaal

Buster Keaton Acoustic Band


Een compleet orkest en diverse theatrale muziek acts met 3 personen AKOESTISCHE MUZIEK

"Het Akoestisch Trio" speelt zonder geluidsversterking, wisselt regelmatig van speelplek, en heeft een plezierige omgang met het publiek.

Ideaal als live muziek met aangenaam geluidsniveau gewenst is zoals bij recepties, ontvangsten, presentaties, diners, bruiloften, privéfeesten.

Daarnaast heeft dit muzikale trio ook ‘n aantal acts ontwikkelt waarbij muziek en theater zijn gecombineerd zoals een parodie op een fanfare, klassiek orkest, stoere zeebonken, koekenbakkers en meer…

Een aanrader voor straattheater, festivals, winkelcentra of als verrassingsact tussendoor.

Met saxofoon, tuba, banjo, percussie en zang spelen ze herkenbare en verrassende muziek varierend van swing-jazz, retro-pop, licht klassiek, latin, chansons, evergreens tot de vrolijke noten van marsjes en slapstick. Dit alles zowel instrumentaal als in diverse talen gezongen.

Note: deze gage geldt uitsluitend voor optredens die plaats hebben van maandag t/m donderdag. Voor optredens op vrijdag, zaterdag en zondag geldt een hogere gage: € 1100,-.

Deze act speelt 40 minuten per uur. Optredens langer dan 2 uur mogelijk tegen meerprijs. Informeer vrijblijvend. Afhankelijk van de speellocatie kunnen boven op de gage extra reiskosten berekend worden!

 


Uitgelicht filmpje


Klanten ervaringen


José

Jazeker, erg leuke band, het optreden is goed ontvangen door onze medewerkers. Ze waren keurig op tijd, niets dan lof, leuke heren, gezellig repertoire, helemaal super!

  Professionaliteit
  Communicatie
  Ambiance

Buster Keaton Acoustic Band

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Buster Keaton Acoustic Band

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team