Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van BZB (Band Zonder Banaan)

Gage vanaf € 6.750,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Feestband
Duur in overleg
Geluid exclusief
Bezetting personen
Genre boerenrock/feest

BZB (Band Zonder Banaan)


Het is allemaal begonnen toen een tiental jaren geleden een kerstviering moest worden opgeluisterd. De oerknal van de Band Zonder Banaan...! Inmiddels heeft deze zevenkoppige dwaze band afkomstig uit Volkel en Uden al vele mensen versteld doen staan.

Met een mix van metal en meligheid wordt elke zaal, feesttent of festival omgetoverd in een groot feest. Wat je ziet zijn onmogelijke acts, volop theater en gekkigheid. Wat je hoort zijn ongepolijste d(r)euntjes en verder veelal eigen werk, met een duidelijk herkenbaar BZB-geluid.

Lowlands, Pinkpop en Parkpop; de Band Zonder Banaan kwam, zag en overwon. Het gaat dus goed met deze "Circusband" waarvoor de belangstelling nog steeds groeit en die, zolang alles wordt platgespeeld, niet lijkt te stoppen.

Van de in september 1997 in eigen beheer verschenen CD 'De Baksteen van de Samenleving' zijn inmiddels 14.000 exemplaren over de toonbank gegaan. En de opvolger 'Eeuwig duurt het langst', welke werd gepresenteerd in een uitverkocht Paradiso heeft inmiddels de inhaalrace ingezet. Later verscheen 'Het Feest Zonder Fruit - Unplugged', die live is opgenomen met publiek in een rokerig café in hun home-town Volkel. Dit album vormde de basis van de succesvol verlopen theatertour eind 2002 en begin 2003.

Daarna wist de Band Zonder Banaan de aandacht op zich te vestigen met een ludieke actie ter promotie van hun volgende CD 'De Muur'. Plaats van handeling was het benzinestation De Lucht langs de A2. Hier waren, tijdens een live optreden op de parkeerplaats, de nieuwe CD's uit de snackmuur te trekken. In mei 2005 presenteerden zij hun nieuwste album 'Kroonjuweel' in een bomvol 013 in Tilburg. Nu trekken ze door het land met hun totaal vernieuwde show waar ze op koninklijke wijze de nieuwe nummers van de bühne laten knallen. Komt dat zien ...!

Note: ook te boeken INCLUSIEF licht en geluid tot circa 1000 personen voor: € 7750,-


Uitgelicht filmpje

BZB (Band Zonder Banaan)

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over BZB (Band Zonder Banaan)

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team