Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Capella

Gage OP AANVRAAG

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
 Duur 1 x 30 minuten
 Geluid exclusief
 Bezetting 2 personen
 Genre 90's


Capella


Cappella werd voor het eerst gelanceerd in 1987 als Europese dance act gevormd door producent Gianfranco Bortolotti, en ging over tot internationaal succes.

De wet ging door een aantal line-up veranderingen in de loop der jaren, maar was het meest succesvol in de vroege jaren 1990 toen het werd geleid door de Britse artiesten Kelly Overett en Rodney Bishop. Hun grootste hit was "U Got 2 Let the Music", die de Britse hitlijsten in 1993. Bekend raken als één van de grootste dance-acts in Europa hadden ze 9 Top Tientallen en 3 No1 hits met: 'U Got 2 laat de muziek' 'MOVE ON BABY' en 'U & ME.

Cappella eindigde in 1999, maar de muziek nog steeds leefde met DJ's en producers van over de hele wereld, bemonstering en hun liederen mengen. Tot op de dag van de treffers worden onmiddellijk herkend.

CAPPELLA zijn terug! het uitvoeren van hun originele hits en het werken aan nieuw materiaal. Oorspronkelijke producent en bedenker van Cappella Gianfranco Bortolotti en Britse Agent / Manager Matt Wynter hebben samen met Marcus & Lis, UK Award Winning Singer / songwriter / uitvoerende kunstenaars, die succes met hun debuutsingle in 2009 gehad, het raken van de officiële UK Top 20, en No1 op Spotify. Marcus & Lis hebben een van de drukste live act in het Verenigd Koninkrijk in de afgelopen jaren het uitvoeren van over meer dan 200 live shows per jaar.

Marcus en Lis zijn de nieuwe gezichten aan de officiële Cappella om de oude en nieuwe fans terug te brengen naar de Cappella opstanding. Zij presteren op grote evenementen in heel Europa en worden steeds goede recensies.


Uitgelicht filmpje

Capella

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Capella

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team