Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Captain Heartbeat Soul & Blues Revue

Gage vanaf € 2.095,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tributeband
Duur 2 x 45/3 x 40 minuten
Geluid A-set tot 400 personen
Bezetting 5 personen
Genre rock 'n roll

Captain Heartbeat Soul & Blues Revue


Captain Heartbeat is een blues en soul coverband met ervaren rotten en jonge muzikanten die elkaar gevonden hebben in hun liefde voor deze muziek.

Ze zijn allen gepokt en gemazeld, ook als het gaat om de bühne ervaring. Door de uitgebreide bezetting slaagt de band er uitstekend in de authentieke sound van toen te realiseren. Om die reden heeft Captain Heartbeat in korte tijd een prima reputatie opgebouwd.

De band neemt je mee op reis naar het Chicago van de jaren 60/70 waarin diverse oude blues en soul klassiekers de revue passeren. De aanstekelijke zang komt van Dick Stam en de zangeressen Conny en Carla. Zij weten zich gesteund en opgepept door een swingende ritmesectie, een geweldige gitarist, een jonge en talentvolle toetsenist en een spetterende blazerssectie.

Geïnspireerd door The Blues Brothers worden er bekende en minder bekende nummers gespeeld van blues- en soulgrootheden als Otis Redding, Wilson Pickett, Aretha Franklin en uiteraard eerder genoemde band. Met deze ingrediënten is het haast onmogelijk stil te blijven zitten. En …wie niet geloven wil, moet maar horen en gaat uiteindelijk vanzelf mee swingen!

Kortom, Captain Heartbeat staat borg voor een swingende avond vol soul & rhythm and blues muziek!


Uitgelicht filmpje

Captain Heartbeat Soul & Blues Revue

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Captain Heartbeat Soul & Blues Revue

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team