Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Captain Hollywood

Gage vanaf € 5.975,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid B-set tot 800 personen
Bezetting 1 persoon
Genre Eurodance / 90's

Captain Hollywood


Captain Hollywood Project was opgericht in 1991 rond de rapper Tony Dawson-Harrison a.k.a. Captain Hollywood.

Maar in 1992 bracht hij zijn eerste single van zijn nog niet uitgebrachte tweede album uit, met als titel More & More. Alles in de nieuwe Eurodance stijl en met een nieuwe zangeres Nina. Het was een geweldig succes, de single kwam in bijna heel Europa op #1, #5 in Israel en kwam in de Europese MTV jaar charts op #3. De opvolgende single was Only With You, ook weer een grote #1 hit in bijna heel Europa.

In 1995, na een jaar van stilte, kwam zijn derde album Animals Or Humans uit. Er werden 200,000 kopieen wereldwijd van verkocht. Nina was weggegaan voor een solo carriere en werd vervangen door de zangeres Petra. Tony richtte zijn eigen platen label en studio op onder de naam Hollywood Productions. Hij ging samenwerken met 2 nieuwe producers: Tom Jacques a.k.a. G. Coin en Thomas Adler. samen met Attack II. Katzmann produceerde hij 4 nummers voor zijn album.

Ze scoorden weer een grote hit met Flying High, #1 overal in Europa en #6 in Israel. Daarna kwam nog een Eurodance hit Find Another Way dat ongeveer hetzelfde succes had.

Midden 1996 kwam Captain Hollywood terug. Ditmaal ging hij samernwerken met drie nieuwe producers, P Force, Miles Gordon en Alex Belcher en veranderde teven zijn haardracht. Petra was nog steeds een lid van het team. Over And Over, de eerste single van zijn nog niet uitgebrachte nieuwe album, was een zeer successvol Eurodance nummer.Uitgelicht filmpje

Captain Hollywood

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Captain Hollywood

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team