Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Carolina Dijkhuizena

Gage vanaf € 2.475,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Carolina Dijkhuizena
Duur 1 x 30 min.
Geluid Incl. B / M-Set
Bezetting 1 persoon
Genre Zangeres


Carolina Dijkhuizena


De zangeres en actrice is op dit moment te zien in Expeditie Robinson en speelde de afgelopen jaren hoofdrollen in diverse musicals. Zo schitterde Carolina in o.a. Sister Act, Dreamgirls, Musicals In Concert en The Bodyguard. Momenteel tourt ze door heel Nederland samen met Lenette van Dongen en Cystine Carreon in de musical Vamos.

Naast Expeditie Robinson kennen we haar van televisieprogramma's als Wie Is De Mol?, Beste Zangers én The Big Music Quiz. Als actrice was Carolina te zien in series als Moordvrouw, Charlie, Spoorloos Verdwenen en Spangen. Vorig jaar bracht Carolina haar debuutalbum ‘More Than A Woman, A Tribute To Bee Gees’ uit.

Carolina Dijkhuizen is te boeken op twee verschillende manieren en daardoor breed inzetbaar op evenementen! Ze heeft haar eigen 'Dance Classics'-show (mét dansers) waarin ze de grootste hits van diva's als Donna Summer, Jennifer Lopez, Robin S, Whitney Houston en Beyoncé ten gehore brengt. Daarnaast treedt ze met haar 'Musical'-show op met een pianist, waarmee ze een selectie van de mooiste musicalsongs uit o.a. Aida, The Lion King, The Bodyguard en Annie zingt.


Uitgelicht filmpje

Carolina Dijkhuizena

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Carolina Dijkhuizena

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team