Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Catering

Gage OP AANVRAAG

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Catering
Alles is bespreekbaar
Vraag vrijblijvend informatie

Catering


Als u een feest gaat geven, of een bedrijfsfeest of een andere bijeenkomst organiseert, dan is het een hele zorg minder als een specialist de zorg voor een hapje en een drankje op zich neemt...

Een goede catering draagt immers bij tot een succesvol en/of geslaagd feest of bijeenkomst. U heeft namelijk wel andere zaken aan uw hoofd om dit allemaal zelf te gaan regelen... De cateraar kan samen met u bepalen hoe het een en ander moet worden vormgegeven m.b.t. tot het betreffende feest of samenkomst, geheel volgens uw wensen.

Koffie, thee, gebak, hapjes of een lunchmaaltijd met broodjes: het kan allemaal geregeld worden met de cateraar. Natuurlijk behoort ook het verzorgen van een lunch of zelfs een compleet diner tot de vele mogelijkheden.

Maar ook de zorg voor koude en warme buffetten, walking diners, een uitgebreid tapasbufffet of gewoon een lekker borrelhapje geeft u het beste in handen van een goede cateraar.

LB Entertainment werkt samen met de beste specialisten uit uw regio, zodat u altijd verzekerd bent van absolute topkwaliteit!


Uitgelicht filmpje

Catering

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Catering

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team