Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Chaira Borderslee

Gage OP AANVRAAG

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur in overleg
Geluid in overleg
Bezetting 1 persoon
Genre jazz / musical

Chaira Borderslee


Nu 'Aïda' van het Circus Theater te Scheveningen is vertrokken naar Duitsland, is hoofdrolspeelster Chaira Borderslee beschikbaar om de meest imponerende nummers uit de musical van Elton John en Tim Rice voor besloten publiek ten gehore te brengen.

Chaira Borderslee maakte na haar opleiding Showmusical & Klassiek Ballet en na diverse zang- en dansoptredens de stap naar musical. Na rollen in 'The West Side Story', 'Miss Saigon' en 'Fame, the Musical' was ze klaar voor een hoofdrol in Aïda.
De prachtige Chaira zingt op indrukwekkende wijze de mooiste nummers uit haar droommusical. Met 'Vroeger is een verre ster’, 'Gezegend Nubië' en ‘Vergeet hem’ neemt ze ons nog één keer mee terug naar het oude Egypte.

Tijdens optredens brengt Chaira Borderslee naast de highlights uit de musical 'Aïda', prachtige highlights uit diverse bekende musicals.

Ook bestaat er nu de mogelijkheid om Chaira Bordelselle uniek Jazzrepertoire ten gehore te laten brengen. Ella Fitzgerald, Billie Holliday, Natalie Cole en Katie Melua zijn enkele namen die voorbij komen.

Note: het is ook mogelijk Chaira Borderslee te boeken met pianist/combo voor de mooie, intieme momenten. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en prijzen.

Uitgelicht filmpje

Chaira Borderslee

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Chaira Borderslee

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team