Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Charly Luske

Gage vanaf € 3.795,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act/Akoestische act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid  incl.tot 800 personen
Bezetting 3 personen
Genre Pop


Charly Luske


U kunt Charly Luske boeken voor een muzikale avond, de presentatie van uw nieuwe product of wellicht voor een andere bijzondere gelegenheid. U kiest dan voor de oudste van vier uit een muzikaal gezin, die op 19 september 1978 in Amsterdam geboren werd. Hij vergelijkt zijn eigen gezin het liefst met de Kelly Family, aangezien ook zijn zusjes en broertje uitstekende stemmen hebben. “Samen zongen we dan meerstemmig zo’n beetje alle nummers die we op de radio hoorden”, aldus Charly Luske. Tegenwoordig kunt u Charly Luske inhuren, maar komt hij uiteraard zonder de rest van zijn familie.

Een Beetje Verliefd

Charly nam in het verleden ook altijd al het voortouw; “ik was niet anders gewend”. Volgens zijn ouders kon hij eerder zingen dan praten, iets dat ertoe leidde dat hij op zijn 2e al tussen de schuifdeuren op verjaardagfeesten stond, om ‘Een Beetje Verliefd’ ten gehore te brengen. Dat dit uit zou groeien tot een veelzijdig artiest die u kunt boeken voor een heerlijke avond kon toen eigenlijk al niet meer mis gaan.

Hart bij muziek

Volgens Charly Luske vormde muziek altijd een belangrijk onderdeel binnen het gezin, aangezien zijn ouders alles draaiden van Pavarotti tot Willy Alberti en Bon Jovi. Hij leerde verschillende muziekstijlen waarderen, waardoor hij tegenwoordig graag schrijft, componeert en optreedt, nadat u hem heeft geboekt.

Charly Luske voor iedere gelegenheid te boeken

U kunt Charly Luske voor verschillende gelegenheden inhuren, van een dorpsfeest in Lutjebroek tot de Dam met Koninginnedag. Luske is een veelzijdig artiest die ook binnen musicals zijn sporen verdiend heeft. Verder heeft hij met allerlei bandjes en in diverse formaties gespeeld, waardoor hij het klappen van de zweep uitstekend kent. Charly wil vooral lekker muziek maken. Wilt u Charly Luske boeken? Dan kiest u hoe dan ook voor een heerlijke en geslaagde avond.

The Voice of Holland

Charly Luske zette zijn carriere in de volgende versnelling tijdens The Voice of Holland 2011, waarin hij de vier coaches binnen enkele tellen tot omdraaien dwong. Hierop volgde het werken aan zijn eerste single en album, net als een tour door het lang met de band.

U kunt Charly Luske boeken voor een optreden met gitarist en pianist of zelfs een liveband. Hij zal diverse hits ten gehore brengen, uiteraard afhankelijk van uw specifieke wensen.


Uitgelicht filmpje

Charly Luske

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Charly Luske

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team