Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

1 reviews
 
De hoofdfoto van Chris Van Grinsven

Gage vanaf € 650,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Zanger
Duur 1 x 30 minuten
Geluid exclusief
Bezetting 1 persoon
Genre allround

Chris Van Grinsven


Chris van Grinsven heeft zichzelf de afgelopen jaren ontwikkeld tot professioneel vocalist, frontman en performer. Door zijn grote veelzijdigheid is hij inzetbaar op vele locaties, tijdens zeer diverse gelegenheden en in allerlei formaties.

Van Grinsven maakt muziek in uiteenlopende genres en stijlen, altijd herkenbaar, maar met een eigen identiteit. Pop, soul en rock, maar ook r&b, dance en Nederlandstalig zijn ruimschoots vertegenwoordigd in zijn opvallend repertoire. Zijn shows brengt hij met enthousiasme, vakmanschap en overtuiging. Nationaal of internationaal, openbaar of besloten, bombastisch of intiem: Van Grinsven zorgt met elk optreden voor speciale momenten.

De laatste jaren was Van Grinsven voornamelijk frontman/leadzanger in professionele coverbands. Hij maakte van 2007 tot 2009 deel uit van de populaire allroundband Big Nick. Daarmee verzorgde Chris zo'n tweehonderd optredens, voornamelijk in eigen land.

Vervolgens koos hij voor een carrière binnen de live cover act MXL (voorheen Major League), die met zijn komst de ondertitel 'New Edition' kreeg en indruk maakte op de Nederlandse podia.

In de zomer van 2010 gaat Van Grinsven verder als soloartiest, waarmee uitdagende projecten en bijzondere optredens op zijn pad komen.

Note: tegen meerprijs ook te boeken voor meerdere sets (2 of 3) of speciale sets bv. uitsluitend muziek uit een bepaald decennium, thema-set, exclusieve set of tribute-sets. Informeer vrijblijvend naar de prijs en voorwaarden.

Note: ook te boeken inclusief geluid tot 400 personen tegen meerprijs van: € 250,-.


Uitgelicht filmpje


Klanten ervaringen


Joosten

Wij waren heel erg tevreden over Chris van Grinsven. We hebben allemaal heel erg genoten, het was dan ook een zeer geslaagd feestje.

  Professionaliteit
  Communicatie
  Ambiance

Chris Van Grinsven

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Chris Van Grinsven

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team