Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Christian Farla

Gage vanaf € 3.250,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Illusionist / Magician
Duur 1 x 20 minuten
Geluid exclusief
Bezetting 2 personen
Genre illusie / magic

Christian Farla


Trendy en glamorous, zo kan het onnavolgbare illusionistenduo Christian Farla & Bianca het best worden omschreven. Ze hebben hun naam in het showbizzvak inmiddels gevestigd en behoren thans tot de absolute wereldtop. Talloze Nationale- en Internationale tv-optredens en prestigieuze prijzen als (drie keer!) Nederlands Kampioen Stage Magicians, 'Themepark Magician Of The Year', 'The Grand Prix Henk Vermeijden Troffee' en de 'Big E Award' voor de beste attractieparkshow ter wereld, onderstrepen hun geweldige talent.

Met een gezamenlijk aantal van ruim 2000 shows in 'The DinnerShow Of The Centuries' in Studio 21 en 'De Wonderlijke Efteling Show', bereikten Christian Farla & Bianca in 2003 en 2004 een razend enthousiast miljoenenpubliek. In februari 2005 stonden Christian Farla & Bianca op uitnodiging van het wereldberoemde illusionistenduo Siegfried & Roy in Las Vegas. De bekendste illusionisten ter wereld hebben Christian Farla's illusie 'The Switch' genomineerd als 'Worlds Best Illusion '.

De ca. 25 minuten durende illusieshow kan op aanvraag worden uitgebreid met unieke illusies, die het bewuste evenement een persoonlijk karakter geven. De originele F1 Ferrari van Michael Schumacher op uw evenement tevoorschijn halen compleet met pitstop en pitspoezen! De "Drill of Death"Christian Farla word doorboord en wordt vervolgens 4 meter de lucht in getild! Verder zijn er 'The Fire Table', een spectaculaire openingsact waarbij het vuur op de tafel verdwijnt en Christian Farla verschijnt; de 'Death Saw Escape', een adembenemende ontsnapping waarbij Christian Farla oplost in het niets om plotseling tussen het publiek weer op te duiken.

Of het nu gaat om een spectaculaire openingsact of een compleet avondvullende Las Vegas stijl theatershow met verweving van bedrijfslogo’s en verschijnende directeuren, Illusionist Christian Farla gaat geen uitdaging uit de weg!

Note: ook te boeken als supershow van 1 x 30 minuten. Prijs: € 5250,-
Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

www.christianfarlalive.nl


Uitgelicht filmpje

Christian Farla

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Christian Farla

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team