Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Corne Klijn

Gage vanaf € 1.450,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

538/3FM/NPO2  DJ
Duur 120 minuten
Geluid exclusief
Bezetting 1 persoon
Genre Soul/Dance classics / Top 40/100


Corne Klijn


Corné Klijn is geboren op 15 december 1961. Met wat singeltjes, twee pick-ups, een cassettedeck, een mengpaneeltje en een microfoon, begon zijn carrière al op 10-jarige leeftijd in zijn slaapkamer.

Tot aan zijn achttiende draaide Corné Klijn op schoolfeestjes en trouwpartijen. Daarna volgde de eerste piraat. Radio Royale in Waalwijk. Ook draaide hij bij Leystad in Tilburg. Taveerne De Zeuve Lantaarns in Drunen was de eerste discotheek waar Corné zijn draaikunsten ten gehore bracht.

Voor deze discotheek deed Corné de inkoop van de import platen en zo kwam hij bij "Kareltje Import" in Utrecht terecht waar hij vervolgens zes jaar als inkoper/verkoper werkte. Door zijn werk kwam Corné met veel verschillende mensen in contact, dit zorgde ervoor dat hij vervolgens bijna vier jaar bij de Utrechtse club Cartouche, het Amsterdamse Escape Venue en ook bij Midstad FM draaide. Daar werd Corné al snel ontdekt en toen Lex Harding begon met Radio 538, begon ook de professionele radio loopbaan van Corné Klijn. Na bijna drie jaar bij Radio 538, stapte Corné over naar 3FM, waar hij met het programma Kort & Klijn de opvolger was van de Avondspits van Frits Spits.

Zijn radiotijd werd uitgebreid met de Disco Classics Party op vrijdagavond tussen 18.00 u en 19.00 uur. Inmiddels is de Disco Classics Party uitgegroeid tot een fenomeen en is er ook een aantal dubbel cd’s uitgekomen met de titel: Corné Klijn’s disco classics party.

Regelmatig is Corné Klijn in het land te zien en te horen met de Kort & Klijn Drive in Show, een mega dansspektakel met merchandise in overvloed. Deze show draait hij samen met DJ Bo Below.

Note: Corne Klijn is ook beschikbaar als presentator, Gage op aanvraag.


Uitgelicht filmpje

Corne Klijn

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Corne Klijn

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team