Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van D-Sign

Gage vanaf € 2.495,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Coverband
Duur Zie Gages
Geluid Zie Gages
Bezetting 5 personen
Genre Coverband


D-Sign


D-SIGN is een professionele, eigentijdse en compacte feestband. Deze enthousiaste vijfmans-formatie zet een show neer waarbij niemand stil kan blijven staan. Met alle nieuwe hits uit de top 40 en een knipoog naar het oudere repertoire bent u verzekerd van een weergaloos feest voor jong en oud.

CORPORATE
Een goed georganiseerd bedrijfsfeest verdient een professionele band. D-SIGN heeft een uitgebreid repertoire, waardoor zij met een zeer gevarieerd programma invulling geven aan elk personeelsfeest. 

TIP: D-SIGN ACOUSTIC
D-SIGN biedt u optioneel een unieke akoestische setting: een heerlijk in het gehoor liggende set die oa. zeer geschikt is voor netwerkborrels, diners en bij entrees. U wordt voorzien een  programma waarbij u kunt genieten van meerstemmige vocalen, akoestische gitaar, contrabas en percussie.

CUSTOMIZED
D-SIGN is flexibel en denkt graag mee om samen met u een uniek evenement neer te zetten! Het repertoire wordt afgestemd op uw evenement. Speeltijden, kleding, bandvolume en verzoeknummers worden aangepast aan uw wensen.

Gages:

D-Sign 3x60 min. Incl. Geluid tot 250 Personen voor € 2450,00  + Optioneel Allround DJ  voor € 595,00
D-Sign Accoustisch 2x30 of 1x60 min voor € 1600,00

 


Uitgelicht filmpje

D-Sign

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over D-Sign

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team